Dobro došli u Faros

 

Načini plaćanja

Nije moguće odloženo plaćanje čekovima.

Gotovinsko plaćanje

Robu sa našeg Web portala možete platiti u gotovom prilikom preuzimanja robe na adresi koju ste naveli (pouzećem). Nažalost, kuriri brzih pošti nemaju aparate za plaćanje karticama tako da ova mogućnost nije dostupna za plaćanja po prijemu robe.

Virmansko plaćanje

Sve proizvode poručene na Web portalu ili telefonom, možete platiti virmanskom uplatom na naš žiro račun 325-9500700004290-32 kod Vojvodjanske banke, potrebno je samo da prilikom naručivanja robe naglasite da plaćanje želite da izvršite virmanom i dobićete povratni e-mail sa predračunom i svim potrebnim informacijama. Nakon evidentiranja uplate poručenu robu šaljemo na navedenu adresu.

Povraćaj sredstava

Povraćaj sredstava vrši se u zavisnosti od načina plaćanja i to:

Plaćenih pouzećem u gotovini kuriru - u slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio u gotovini kuriru prilikom isporuke, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, firma F.I. FAROS INTERNATIONAL je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko uplate na račun kupcu.

Plaćenih virmanski - u slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio u gotovini kuriru prilikom isporuke, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, firma F.I. FAROS INTERNATIONALje u obavezi da povraćaj vrši isključivo uplatom na račun kupca.